Kaj je workbook?

Moj workbook ni običajen spletni tečaj, ampak predstavlja učbenik in delovni zvezek v enem dokumentu. To pomeni, da zajema teorijo in prakso, saj sem mnenja, da se s prakso največ naučimo.

Ja, noter je zapisana teorija od A do Ž, poleg tega so napisane tudi naloge. Z reševanjem le-teh boš utrdil/a teorijo in izboljšal/a svoje znanje.

Vsebina

Prvi workbook ima naslov Mala šola oblikovanja v marketingu. Kot že samo ime pove, se vsebina nanaša na grafično oblikovanje na področju digitalnega marketinga.

 

Workbook zajema tiste osnove (in nekoliko več), ki jih moraš vedeti in znati, da bo tvoj marketing na družbenih omrežjih tudi lep, vabljiv, privlačen … in ne samo vsebinsko dober!

 

Poglavja, ki so zajeta v workbooku, se nanašajo na:

– programe za oblikovanje,
– pisave,
– barve,
– občutke sledilcev,
– postavitev elementov,
– ikone,
– fotografije,
– “dihanje” elementov,
– poravnave,
– like …

 

Zajete so vse osnove. Npr. pri pisavi se naučiš koliko pisav izbrati, na kakšen način jih izbrati, kaj sporoča določena pisava, kako jih uskladiti, kje jih najti, kakšna velikost je primerna, kako pisavi dodati obrobo, kdaj zapisano besedilo “diha” itd.

 

Osnove omenjam zato, ker je to MALA ŠOLA, kar pomeni, da ne boš čez noč postal/a grafični/a oblikovalec/ka, boš pa imel/a več kot dovolj znanja, da tvoja vizualna podoba zablesti … pritegne mimoidočega, ga navduši. To ti obljubim.

Dostop

Workbook je spletni, kar pomeni, da imaš dostop do njega na moji spletni trgovini oziroma v spletni učilnici. Ob plačilu dobiš uporabniško ime in geslo, s katerim dostopaš do zakupljenega gradiva. Dostop imaš 2 leti – kadarkoli želiš.

Vsebina je razdeljena po poglavjih, tako da lahko preskakuješ, v kolikor ti je kaj bolj zanimivo. Je pa napisano v takšnem vrstnem redu kot ga za učenje priporočam jaz.

Vso besedilo je zapisano v PDF obliki, tako da si jo lahko preneseš na svoj računalnik ali natisneš. Videoposnetki so na voljo le v spletni učilnici.

Cena

Redna cena workbooka Mala šola oblikovanja v marketingu je 99,00 EUR.

 

Workbook je zaradi strukture (teorija + praksa) dražji od običajnih spletnih tečajev, ki si jih vajen/a, saj posledično nudi tudi kvalitetnejše učenje.

 

Nakup je možen s klikom na spodnji gumb.
V kolikor pa imaš še kakšna vprašanja, mi lahko pišeš na info@ninaradenkovicmarketing.com.

»Jaz težko rečem, če kaj manjka, ker je zame bilo večinoma vse nekaj novega. Ko sem brala so se mi kar lučke pričele prižigat. 💡😀 Res izpostavi take informacije, da takoj veš in vidiš kaj si delal narobe in kako to popravit. To je tako znanje, ki ga sama v milijon letih ne bi nikoli izvedela. O postavitvah, o ujemajočih barvah, fontih. Res fajn napisano, jedrnato in praktično. Vse sem sprobala, itak, vse povezave. Meni fantastično in nimam pripomb.«
Nika Korošec
Lanika - oblačila iz lana

POGLEJ OSTALE WORKBOOKE

error: Content is protected !!
Scroll to Top